Registrera ditt CV redan idag!

Välkommen att registrera dig med ditt CV i vår kandidatbank. Vi rekommenderar att du gör det oavsett om du söker jobb just nu eller trivs bra där du är idag. Man vet aldrig när den där gyllene möjligheten till drömjobbet dyker upp.

Ditt engagemang, din vilja och din kompetens är vår viktigaste tillgång!

Ditt engagemang, din vilja och kompetens är vår viktigaste tillgång!

Du kan söka jobb på två sätt:
1. Sök en specifik tjänst redan idag
2. Anmäl dig till vår kandidatbank

Du är viktigast för oss

Om dina kvalifikationer motsvarar de formella kraven för arbetet du söker, kommer vi att vilja veta mer om dig än det som framkommer av ditt CV. För oss är det viktigt att förstå vad som är rätt jobb för dig. Av erfarenhet vet vi att olika personer har olika drivkrafter, utöver att vara en bra pedagog förstås. Det kan vara allt från det geografiska läget, till ekonomi, pedagogisk inriktning eller om verksamheten är kommunal eller privat. Det är lika viktigt som att förstå vem som är rätt för företaget. Vi vet att bra och nöjda kandidater ger nöjda kunder. Det gör dig till vår mest betydelsefulla resurs.

Hör gärna av dig om du vill veta mer om hur vi kanske kan hjälpa dig i framtida uppdrag.

Vi vill lära känna dig

Vi vet av erfarenhet att olika personer har olika drivkrafter, utöver att vara en bra pedagog förstås. Medan det geografiska läget är särskilt viktigt för någon så är ekonomi viktigast för någon annan. På samma sätt attraheras någon av en viss pedagogisk inriktning, medan en annan lägger större vikt vid om verksamheten är en friskola eller kommunal. Hur dina önskemål och drivkrafter ser ut vet vi ännu ingenting om, men om du berättar det för oss kan vi kanske hjälpa dig till nya steg i din karriär.

Din karriärcoach

Vi strävar alltid efter att skapa den bästa mixen av människor som kompletterar varandra och har viljan att röra sig i samma riktning. Därför matchar vi alltid dig med förskolor och skolor som delar dina pedagogiska ambitioner.