Rätt pedagog till rätt skola

Veritas Professionals kopplar samman kompetenta och engagerade pedagoger med förskolor och skolor som behöver dedikerad personal. Vi arbetar lika gärna med stora som små enheter, kommunala som privata bolag och olika pedagogiska inriktningar.
Som rekryterare och bemanningsföretag handlar det om att hitta och förmedla rätt person till rätt plats. Det kräver förståelse och kunskap om branschen. I vår organisation hittar du såväl lång erfarenhet som stora kunskaper om arbetet i moderna förskolor och skolor. Vi vet vilka behov som kan uppstå.

Kvalitetssäkrade processer

Vår vision är att vara förstahandsvalet för både pedagoger som söker nya utmaningar och för arbetsgivare som är i behov av pedagogisk kompetens. Vi erbjuder beprövade, kvalitetssäkrade processer och ett professionellt partnerskap när det gäller rekrytering och bemanning.

För dig som pedagog innebär det en möjlighet att matchas mot förskolor och skolor som är intressanta för just dig och som erbjuder möjlighet till utveckling utifrån dina ambitioner och förutsättningar.

Enkelhet och kvalitet

För dig som arbetsgivare innebär det enklare tillgång till kompetenta och engagerade pedagoger. Och en bekvämare process i arbetet med att rekrytera rätt person. Vi erbjuder flexibla lösningar och kan bidra med det mesta från tips om tänkbara kandidater till ansvar för hela processen fram till anställning och utvärdering, inklusive tester och referenstagning. Du avgör själv hur stort stöd du vill ha av oss i er rekryteringsprocess.

Besöksadress: Drottninggatan 81a
Postadress: 111 60 Stockholm
E-post: info@veritas.se
Vägbeskrivning, klicka här.

Kontakt
Pernilla Vallbo:
070-407 72 95
pernilla.vallbo@veritas.se
Gabriel Gjerss:
070-407 92 32
gabriel.gjers@veritas.se

Vår integritetspolicy