Nyheter

Aktuellt

Nanny by Tellus – Barnvakter i Stockholm

Vi jobbar även med tillsättning av olika typer av bemanningsuppdrag till pedagogförmedlingen Nanny by Tellus. Deras verksamhet erbjuder alla typer av barnvaktslösningar i Stockholm.

Familjens Nanny hämtar på förskola och passar i hemmet på bestämda dagar och tider enligt era önskemål. Väl hemma kan Nannyn ordna mellanmål eller enklare middag. Det populäraste alternativet hos Nanny by Tellus olika tjänster är schemalagt upplägg med hämtning från förskola. Vi väljer ut en barnvakt som är tillgänglig utifrån era önskemål kring dagar och tider. Upplägget brukar vara mellan 1-3 pass per vecka men kan vara både mer eller mindre. Hämtning på förskola brukar ske på eftermiddagen och därefter passning i hemmet till kvällen.

Nanny by Tellus hjälper flera familjer med mer omfattade stöd som heltid och deltidstjänster. För att garantera en perfekt matchning gör vi ofta specifika rekryteringsprocesser för just din familj.

Barnvakter med mer kunskap och material kopplat till pedagogiskt arbete för barn i åldrarna 1-5 år. Genom ett nära samarbete med specialpedagogerna på förskolan Tellusbarn har vi tagit fram unikt undervisningsmaterial och övningar kopplat till språk, matematik och natur och teknik. Övningar är anpassade för att kunna göras i hemmet eller i parken med syftet att kunna göra barnpassningen både roligare och mer innehållsrik. Övningarna och lekarna som gör barnpassningen mer lärorik och spännande för både barnvakt och familj.

Läs mer om kunders omdömen av tjänsten här

Vi hjälper till med rekryteringen av barnvaktspedagoger som kan jobba med alla åldrar från 0-5 år. Genom grundliga intervjuer med referenstagning och bakgrundskontroll tar vi fram Stockholms bästa barnvakter.  Läs mer om Nanny by Tellus här.

Nya jobb