Registrera dig nu!

En del av vårt arbete består i att samla kompetenta pedagoger i vår kandidatbank, där du är välkommen att registrera dig med ditt CV. Oavsett om du söker jobb just nu eller trivs bra där du är idag. Man vet aldrig när det är dags att ta nästa karriärs- eller utvecklingssteg. Vi är intresserade av dina ambitioner, dina drivkrafter och din kompetens. Är du intresserad av oss? Se då till att registrera ditt CV hos oss, så att vi får kontakt med varandra.

Ditt engagemang, din vilja och din kompetens är vår viktigaste tillgång!

Är du en blivande kandidat?

Du kan söka jobb genom oss på två sätt: antingen ansöker du om en specifik tjänst eller så väljer du att finnas med i vår kandidatbank med dina önskemål.

Du är viktig för oss

Om dina kvalifikationer motsvarar de formella kraven för rollen du söker, kommer vi även att vilja veta mer om dig än det som framkommer av ditt CV. I arbetet med att hitta rätt människa för rätt plats är det minst lika viktigt för oss att förstå vad som är rätt jobb för dig, som att förstå vem som är rätt kandidat för företaget. Vi vet att bra och nöjda kandidater ger mer belåtna kunder. Det gör dig som pedagog till vår absolut mest betydelsefulla resurs.

Hör gärna av dig om du vill veta mer om hur vi kanske kan hjälpa dig i framtida uppdrag.

Vi vill lära känna dig

Vi vet av erfarenhet att olika personer har olika drivkrafter, utöver att vara en bra pedagog förstås. Medan det geografiska läget är särskilt viktigt för någon så är ekonomi viktigast för någon annan. På samma sätt attraheras någon av en viss pedagogisk inriktning, medan en annan lägger större vikt vid om verksamheten är en friskola eller kommunal. Hur dina önskemål och drivkrafter ser ut vet vi ännu ingenting om, men om du berättar det för oss kan vi kanske hjälpa dig till nya steg i din karriär.

Se oss gärna som en karriärcoach

Ibland skapar vi den bästa mixen med människor som liknar varandra, ibland vinner man mer på att hitta dem som kompletterar varandras olikheter. Något som alltid är viktigt är dock viljan att röra sig i samma riktning. Det gör det värdefullt för oss att ge dig en individuell matchning med förskolor som delar dina pedagogiska ambitioner, där ni kan skapa gemensamma målbilder. För att kunna matcha dig mot förskolor som är intressanta för dig, där du kan fortsätta utvecklas och växa vidare, behöver vi veta vem du är.

X