Rätt pedagog till rätt förskola – rätt förskola för rätt pedagog

Veritas Professionals kopplar samman kompetenta och engagerade förskollärare med förskolor som behöver dedikerade pedagoger. Vi arbetar lika gärna med stora som små enheter, kommunala som privata bolag och olika pedagogiska inriktningar.

Som rekryterare handlar det om att hitta och förmedla rätt människa till rätt plats. Det kräver förståelse för och kunskap om branschen det handlar om. I vår organisation hittar du såväl lång erfarenhet av förskoleverksamhet som stora kunskaper i hur arbetet på en förskola i grunden fungerar. Vi vet vilka behov som kan uppstå.

Vår vision är att vara förstahandsval dels för pedagoger som söker nya utmaningar, dels för arbetsgivare som är i behov av pedagogisk kompetens. Vi har kollektivavtal och erbjuder såväl beprövade och kvalitetssäkrade processer som ett professionellt partnerskap i rekryteringsprocesser.

För pedagoger innebär det möjlighet att matchas mot förskolor som är intressanta för var och en, som ger möjlighet till både jobb och utveckling utifrån egna ambitioner och förutsättningar.

För förskolor innebär det enklare tillgång till kompetenta och engagerade förskollärare. Och en bekvämare process i arbetet med att rekrytera rätt person. Vi erbjuder flexibla lösningar och kan bidra med det mesta från tips om tänkbara kandidater till ansvar för hela processen fram till anställning och utvärdering, inklusive tester och referenstagning. Varje förskola avgör själv hur stort stöd de vill ha av oss i sin rekryteringsprocess.

Besöksadress: S:t Eriksgatan 63
Postadress: Box 49052, 100 28 Stockholm
E-post: info@veritas.se
Vägbeskrivning, klicka här.

Kontakt
Bijan Fahimi: 070-716 74 53
Gabriel Gjerss: 070-407 92 32

X